film.png
foto.png
Design.png

Hvem er vi?

Med over 20 års erfaring innen foto og film har vi nå bygd oss en bredere plattform.  Vi har en nå en egen avdeling for design av alle typer elementer til både trykte og digitale flater. Vi bygger vårt arbeid på kjerneverdier som trygghet, kvalitet og kompetanse.  Våre kunder kan derfor være trygge på  at det vi leverer svarer til forventningene.

Vi har gjennom årene bygget en solid kompetanse innen fotografering, reklamefilm produksjon, design og digitale flater som websider og sosiale medier.  Dette gjør oss til en totalleverandør av visuelle og grafiske tjenester, håndtering av sosiale medier og internett, profilutvikling og markedsstrategier. 

I dagens bedriftsmarked er det ofte en tøff konkurranse, og synlighet sammen med en klar profil er uvurderlig. Vi følger tett med på trender og utvikling for å ivareta kundenes behov for tilstedeværelse og tydelighet. Dette gjenspeiles i det vi til enhver tid leverer, og vår oppgave er å gjøre Deres bedrift enda mer synlig og tilstede i det markedet  Dere opererer.

 

Ricardofoto er stolte av å jobbe i et håndverksyrke hvor vi kan dyrke våre kjerneverdier, og hvor vi kan nyttiggjøre disse verdiene til kundens fordel.  Vi jobber hele tiden for å presentere kunden på best mulig måte, uansett hva slags oppdragstype vi gjør. Vårt team består av fagfolk som  tar vare på dere  som kunde gjennom hele reisen,  fra oppstart til ferdig produkt.

Ricardofoto har opp gjennom årene jobbet med store og små bedrifter, både i inn- og utland.  Dette gjør at vi kan bruke vår kompetanse og erfaring til å se muligheter og løsninger  som tilpasses hver enkelt bedriftskunde 

 

Vi holder til i en av Innlandets mest særegne bygninger, det gamle brenneriet Nederkvern i Brumunddal, og med stor takhøyde og rause flater innbyr dette til kreativt arbeid med lyssetting og gode scenografiske løsninger. Vi har en stor samling av forskjellig type utstyr, alt av ypperste kvalitet, og med en variasjon av bruksområder som dekker alle behov. Mye av jobbene vi gjør foregår på forskjellige lokasjoner i inn- og utland, og vi har selvfølgelig mobile utstyrs varianter til alle typer oppdrag. 

Ricardofoto har blitt tildelt en rekke priser og utmerkelser.  Vi er medlemmer i Norges Fotograf Forbund og har gjennom der en hederlig 5. plass i FEP (European Professional Photographer of the year award) og deltakelse i WPC (World Photographic Cup) i 2016 og 2018 som en del av det norske landslaget.

 

Samlet sett er alt dette deres garanti for et vellykket resultat når dere velger Ricardofoto som samarbeidspartner.  Ingen oppdrag er for store, og ingen oppdrag er for små. 

Richard K. Johansen

Fotograf / Filmskaper/ Kreativ leder

post@ricardofoto.no
+47 917 06 304

Rita G. Johansen

Fotograf / Daglig Leder

rita@ricardofoto.no
+47 917 06 304

Line Helén Johansen Høyvik

Fotograf/ Grafisk designer

linehelen@ricardofoto.no
+47 917 06 304

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Roger Johansen

Fotograf / Retusjør/ Digital artist

roger@ricardofoto.no
+47 917 06 304

Tom Sigurdsen

Digitale flater/ Digital rådgiver

tom@ricardofoto.no
+47 917 06 304

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Emma Hansen

Fotograflærling

emma@ricardofoto.no
+47 917 06 304

ricardofoto copy.png

Brennerivegen 6, 2380 Brumunddal

Innlandet, Norge
Tlf: 917 06 304
post@ricardofoto.no

Facebook_redigert.png